Saturday, June 12, 2010

Top 15 "Cei mai neobişnuiţi pantofi"

Una dintre cele mai mari creatoare de modă, Coco Chanel zicea "Pentru a fi neînlocuit, trebuie să fii diferit". Cu siguranţă pantofii prezentaţi mai jos aparţin oamenilor care nu pot fi înlocuiţi şi vor rămîne în istorie veşnic pentru nonconformismul şi încercarea de a schimba lumea vestimentaţiei. Fashionistelor pot să placă/să nu placă, dar aceste creaţii schimbă conceptul de Pantofi.


Aşadar, pe poziţia 15 în clasament se plasează următoarea pereche de încălţăminte... sunt Pantofi - Gheară creaţi în stil gotic şi elemente de sadomasochism..Hmm, cu siguranţă n-aş purta aşa ceva :D




14. Interesant.. o combinaţie 2 în 1: player mp3 şi încălţăminte. Aşa probabil poţi face şi economie, iar dacă ar merge şi cu nişte căşti wireless..Perfect..nu? N-aş fi contra să încerc, dar voi?



Pe poziţia nr.13 se plasează nici nu ştiu cum să numesc această pereche de încălţăminte... e un 2 în 1: sneakers şi pantaloni..nice combinaţie, doar că cînd ai necesitatea de a vizita  WC, probabil nu ar fi confortabil :D who knows. :D




12. O încălţăminte cu siguranţă incomodă şi masochistică... nu aş vrea să-mi inchipui pe cineva purtînd aşa ceva... dar totuşi e o încercare curajoasă.




11.Pantofi de unică folosinţă... dar în schimb comozi şi fresh. Priviţi. :D




10. Ai cui puteau fi aceşti pantofi (PANTOFI-COPITĂ :D) dacă nu ai lui Lady Gaga :D ea, din cîte observăm, nu doar pe scenă e nonconformistă şi extravagantă. În ciuda faptului că nu par deloc confortabili, Lady Gaga pare că se descurcă de minune "căţărată" pe ei... between pantofi de la britanicul designer Alexander McQueen.Din păcate geniul a plecat prea devreme dintre noi. Faimosul britanic s-a sinucis în iarna acestui an, la o vîrstă de 40 de ani.



9.Şlapi-Peşte sau poate mîncare pentru pisici?




8. E un model de încălţăminte pentru femeile japoneze, care te impun să mergi doar în poante, pari mai înaltă astfel şi treci probabil printr-un calvar. Apropo, aşa tip de încălţăminte poartă Beyonce şi dansatoarele sale în clip-ul la cîntecul Greenlight din anul 2007.





7.Pantofi- Copită. Sunt pantofi creaţi de Iris Schieferstein, destul de trist ca animalul e utilizat pentru aşa ceva.




6.Pantofi creaţi astfel ca să ne ilustreze un scaun modern. N-aş risca să port aşa încălţăminte, par să nu fie confortabili... dar extrem de interesanţi.




5.Încălţămintea gheişelor. Gheişele japoneze obişnuiau să poarte pantofi atât de incomozi încât le era imposibil să se deplaseze cu ei. Sunt sandale special create pentru stilul lor, dar foarte incomode. Designul şi dimensiunile acestora, nu mai mari decât un pachet cu ţigări, presupuneau deformarea labei piciorului astfel încât să corespundă cu formă ascuţită a încălţămintei.  Ele îşi legau atât de strâns degetele picioarelor încât acestea deveneau inflexibile şi se uneau cu talpă, formând conuri.




4.Pantofi din viitor. Ciudat. Dar cine ştie, poate peste 10 ani vom purta aşa gen de încălţăminte? E un model de încălţăminte creat de britanicul Julian Hakes, se numesc Mojito, sunt din fibră de carbon.




3. Pantofi din sticlă, creaţi de excentricul Martin Margiela. Se vînd nu cu perechea, ci cîte un pantof la un preţ de 1277$. Impresionant.




2. Boooooo.... Dangerous! Pantofi-tarantula. Probabil sunt cei mai periculoşi pantofi din lume. NUuuu.. n-aş purta aşa ceva. Voi?




Şi cîştigătorul clasamentului meu e încălţămintea creată de regele stins, amintit anterior, Alexander McQueen pentru primăvara/vara anului 2010.


1. Nu putem nega ca este o adevarata opera de arta, dar nu prea par purtabili... sunt extrem de frumoşi.



No comments:

Post a Comment